top of page

Algemene voorwaarden

Geachte lezer,
Fijn dat je op onze Algemene Voorwaarden pagina komt kijken. Je bent uiteraard vrij om deze site te bezoeken, maar daar zitten natuurlijk wel een paar voorwaarden aan. Zodat we van beide kanten elkaar goed begrijpen, en geen gezeur kan ontstaan.


 

Downloadbare content & software regeling

Wie onze website bezoekt, is volledig verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gebruik hiervan. Het downloaden van content en software is geheel gratis en daarom toegestaan. Echter zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade aan bestanden en content die u van onze site haalt.


Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor de herkomst van de content of software die u van onze site haalt. Renaultwindclub.nl maakt gebruik van software, die niet volgende de officiële bronnen zijn gedownload. Het kan zijn dat deze bestanden schade of zelfs een virus ondervinden. U bent zelf verantwoordelijk voor het downloaden en installeren, en wij zijn dan op geen enkele manier aansprakelijk voor de gevolgen die dit voor u kan hebben. Door onze website te bezoeken gaat u automatisch akkoord met Artikel 1. Downloadbare content & software regeling.


 

Vrij bezoek op website mits deze niet wordt misbruikt

Iedereen is vrij om renaultwindclub.nl te bezoeken en gebruik te maken van alle benodigde onderdelen die onze website aanbiedt. Wij monitoren het gebruik op onze website om zeker te weten dat er geen misbruik van wordt gemaakt. Indien er misbruikt wordt gemaakt, van uw website gebruik, wordt u geblokkeerd van de site, en kunt u de site voor minimaal 45 dagen niet meer bezoeken. Door onze site te bezoeken, gaat u automatisch akkoord met Artikel 2. Vrij bezoek op website mits deze niet wordt misbruikt.

 

Database & Persoonsgegevens

Renaultwindclub.nl maakt gebruikt van een eigen database. Vanuit hier wordt de website mede tot stand gehouden door de content en software. In deze database wordt ook het website gebruikt gemonitord en deze gegevens worden automatisch opgeslagen. Op deze site worden er géén persoonsgegevens opgeslagen! Het website gedrag wat wordt gemonitord laat alleen een weergave zien van het aantal bezoekers en downloads van content of software per dag. Het gaat hierom om numerieke weergaven. Hierbij staan echter wel IP-adressen bij vermeld. Deze zijn versleuteld in een kluis, die elke 8 dagen wordt ververst en deze gegevens zullen automatisch worden verwijderd. Door onze website te bezoeken en gebruik te maken van de downloadbare content en software op deze site, gaat u automatisch akkoord met Artikel 3. Database en Persoonsgegevens.
 

Akkoord van Algemene Voorwaarden

We zijn blij dat we u het een en ander hebben kunnen uitleggen over het gebruik van onze site. U gaat akkoord met de algemene voorwaarden als u 1 van deze bovenstaande dingen uitvoert. Tevens gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van deze site, door dit regelement, Artikel 4. Akkoord van Algemene Voorwaarden te hebben gelezen en te hebben geopend.

Geachte bezoeker,

Op deze site werken wij samen met andere autoliefhebbers, die net zoveel passie en energie uitstralen als onze website. Alles wat u op deze site doet is op eigen verantwoordelijkheid vrij te gebruiken. Renaultwindclub is daarom ook op géén enkele manier aansprakelijk als er misstanden dienen te ontstaan tussen gebruikers op verdere calamiteiten die zich af zouden kunnen spelen op deze website. Wij vragen u dan ook om deze website naar behoren te gebruiken en ten alle tijden iedereen met respect te behandelen.

Door deze tekst te hebben gelezen en de cookies te accepteren, bent u automatisch akkoord gegaan met onze site-disclaimer.

Wij wensen u veel plezier toe op onze website renaulwindclub.nl  


 

Site-disclaimer

bottom of page